Setelah menyepi seminggu, I’m back! Pada tanggal 14th September 2017, saya telah terbang ke Bali ( semestinya saya tiada sayap😂joking, tapi menaiki pesawat😬) untuk menghadiri upacara perkahwinan teman.

Di dalam pesawat AK376 👆

Flight delay dalam 1/2 jam, dan 80% penuh dgn penumpang dari India, tersangat lah kecoh company trip dorg ni sampai nak duduk tempat saya 😡. well, takkan xpandai nk baca no seat kat boarding pass tu kan? Siap mengarah2 lagi suruh kita duduk dulu lepas tu dia nak masuk plak kita kene angkat bagai, Senggal! Lepas tu masa pesawat tak berlepas lagi dah sandarkan krusi sampai pramugara/pramugari tegur banyak kali! Entah la, prangai macam xpernah naik “belon” je seperti kata org swak.

So abaikan, kekecohan kita show makanan yg dah di pre-booked. Sedap sebab guna beras basmathi. Air mineral termasuk. 👆👇Selepas makan order pula pencuci mulut. Kek butter menjadi pilihan sebab terasa nak makan kek pulak. Yg ni Rm6 murah je and saiz besar la jugak 😋. So sekian dulu.. nnt sambung lagi ya part 2. Thanks for reading! 😘XOXO..